Σάββατο, Απριλίου 30, 2016

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99

Tην ανάκληση της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 ανακοίνωσε η εταιρεία Καρυπίδης τονίζοντας πως “προήλθε από την μεγάλη σε ένταση και χρονική διάρκεια διαπραγμάτευση με την ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ,για τις σοβαρές οφειλές της προς την ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.

Η εταιρεία υποστηρίζει πως “η διαπραγμάτευση που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς δημιουργεί ήδη προϋποθέσεις περαιτέρω καλής συνεργασίας και κατάληξης, αλλά ανεξάρτητα από την έκβασή της η ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ,η οποία ήδη κατέβαλε στους εργαζόμενους μισθό και δώρο Πάσχα, θα συνεχίσει την δυναμική επιχειρηματική πορεία της”


Η πρόεδρος του σωματείου “Αρβανιτίδης” N. Moυστακίδου, επιβεβαίωσε την ανάκληση της υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99 και ότι καταβλήθηκε ένα μέρος των προηγούμενων οφειλών (4 μηνών) και συγκεκριμένα ο μισθός του Δεκεμβρίου και το επίδομα αδείας.

Οι εργαζόμενοι που σήμερα κατέθεσαν μήνυση εναντίον του εργοδότη για μη καταβολή του δώρου Πάσχα υποστηρίζουν πως η εταιρεία τους χρωστούσε δεδουλευμένα μηνών και έτσι  θεωρούν το ποσό αυτό ως καταβολή μέρους των προηγούμενων οφειλών.   
Σταυρούλα Πουλημένη

πηγή: Στο Κόκκινο 

 ΠΡΕΖΑ TV
30-4-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: