Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Τη διεξαγωγή συνεδρίου μέσα στον Φεβρουάριο θα εισηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε την Πέμπτη υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα. Η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο.

Η Πολιτική Γραμματεία θα εισηγηθεί επίσης στην Κεντρική Επιτροπή να προχωρήσει σε καμπάνια εγγραφής νέων μελών ενόψει και του συνεδρίου, με το σκεπτικό που έχει αναπτυχθεί και σε άλλες συνεδριάσεις, για αντιστοίχηση της οργανωμένης βάσης του κόμματος με την κοινωνική δυναμική που έχει αναπτυχθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ. 


Στη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακού αναμένεται να εκλεγεί νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ θα συμπληρωθούν οι κενές θέσεις της Πολιτικής Γραμματείας μετά την αποχώρηση της ομάδας περί τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώτος κύκλος της συζήτησης κατά τη σημερινή συνεδρίαση αφορούσε στο κείμενο της εισήγησης της Πολιτικής Γραμματείας προς την Κεντρική Επιτροπή. Το κείμενο θα αποτελείται από δύο θεματικές, η μία θα αφορά στην αποτίμηση των εκλογών και η δεύτερη θα αφορά στον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, ενόψει και του συνεδρίου.   in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
9-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: