Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΚΕΕΡΦΑ

Βίαιη επίθεση σημειώθηκε την Πέμπτη, σε βάρος μελών της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας που συνεχίζουν εδώ και ένα μήνα διαδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από την Πακιστανική Πρεσβεία με αίτημα να απομακρυνθεί ο πρέσβης και οι γραμματείς της πρεσβείας και να σταματήσουν τα φαινόμενα διαφθοράς και συναλλαγών κάτω από το τραπέζι, προκειμένου να επισπευστεί η παροχή υπηρεσιών, όπως η έκδοση εγγράφων.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ και της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, «συγκεκριμένα άτομα (γνωστών στοιχείων) βγήκαν μέσα από τη πρεσβεία του Πακιστάν και κατευθύνθηκαν στην είσοδο [...]. Μαζί τους κατέβηκε ο πρέσβης του Πακιστάν και ο γραμματέας του. Εκεί επιτέθηκαν χτυπώντας βίαια , μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, που δεν αντέδρασαν με συλλήψεις. Αποτέλεσμα, ο τραυματισμός των Χάλετ Μαχμούν και Σαντάα Χουσεΐν».

Τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία συνέλαβε 8 διαδηλωτές, ανάμεσά τους και τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ, με την κατηγορία της «διατάραξης κοινής ησυχίας» λόγω της χρήσης ντουντούκας στη διαδήλωση! Το Πταισματοδικείο Αθήνας καταδίκασε τους συλληφθέντες και τους επιδίκασε πρόστιμο 1.338 ευρώ, ενώ η ΚΕΕΡΦΑ κάνει λόγο για δίκη παρωδία.

«Η εισαγγελέας δεν είπε πάρα μόνο τη λέξη ''ένοχος'' για κάθε κατηγορούμενο και σε τρεις μάλιστα περιπτώσεις... πριν μιλήσει ο κατηγορούμενος! Αντίστοιχα και η πρόεδρος της έδρας στη βιασύνη της... ξέχασε προς στιγμή να καλέσει τον κατηγορούμενο πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος να απολογηθεί και έδωσε το λόγο στην εισαγγελέα η οποία εκφώνησε το ''ένοχος''!!!», αναφέρει ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ.

 πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών



ΠΡΕΖΑ TV
9-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: