Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΕΙΠΕ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Στο στόχαστρο του Αδωνι Γεωργιάδη βρέθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ τόνισε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης θα έπρεπε να βρίσκεται στο Ειδικό Δικαστήριο, καθώς -όπως είπε- φόρτωσε την Ελλάδα με 90 δισ. ευρώ ζημιά.


Συγκεκριμένα, μιλώντας στον realfm την Πέμπτη, ο Αδωνις Γεωργιάδης επισήμανε: «Το εάν καταλαβαίνω οικονομικά αποδεικνύεται από τη σχέση που ανέπτυξα με την τρόικα και από τον τρόπο που μπόρεσαν να πείσω την τρόικα να αλλάξει το μνημόνιο στο υπουργείο Υγείας κατά τον τρόπο που ήθελα εγώ».

Πρόσθεσε, δε: «Εσείς νομίζετε ότι η καλή διαπραγμάτευση είναι αυτή που έκανε ο Βαρουφάκης. Ο Βαρουφάκης θα έπρεπε να είναι στο ειδικό δικαστήριο τώρα. Πρέπει να μας εξηγήσει για ποιο λόγο φόρτωσε την Ελλάδα 90 δισεκ. ευρώ ζημιά».   in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
8-10-2015

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TO 2010 Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ Η ΠΙΟ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ (ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ) ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ 350 ΔΙΣ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΔΙΣ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ? ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΔΩΝΗ ΠΡΙΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 90 ΔΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ 350 ΔΙΣ ΣΤΑ 317 (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ).