Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΙΔΗΣΟ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ...

Ο Γιώργος Παπανδρέου με μια λιτή του δήλωση ανακοίνωσε την Τρίτη την απόφασή του να μην πάρει μέρος το ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές, επικαλούμενος κατά βάση οικονομικούς λόγους.

«Αγωνιστήκαμε ήδη σε δύο εκλογικές μάχες μέσα σε λίγους μήνες με πενιχρά μέσα. Απέναντι στις επιλογές και την απροκάλυπτα αρνητική στάση των κατεστημένων δυνάμεων της χώρας.

Τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε δεν επιτρέπουν να συμμετέχουμε με αξιοπιστία σε μια τρίτη μάχη άμεσα», υπογραμμίζει ο κ. Παπανδρέου.


«Ό,τι κάναμε δικαιώθηκε. Πορευτήκαμε πάντα με συνέπεια στις αρχές μας και με αξιοπρέπεια. Συγκρουστήκαμε και συγκρουόμαστε με κατεστημένες αντιλήψεις, πρακτικές και συμφέροντα.

»Με κατεστημένα, που όλο και περισσότερο στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, πλήττουν τη Δημοκρατία. Υπονομεύουν τη δημοκρατική έκφραση του πολίτη, καθώς αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στη λειτουργία των ΜΜΕ και τη στήριξη παραγόντων της πολιτικής με αντάλλαγμα να γίνονται υποχείριά τους. Σε ό,τι με αφορά, δεν έγινα και δεν θα γίνω» συμπλήρωσε.

Ο επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ δηλώνει στα στελέχη και τα μέλη του ότι «θα συνεχίσουμε να δίνουμε. Δυναμώνοντας το Κίνημά μας, ώστε να αποτελέσει τον καταλύτη της ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου, προκειμένου να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της χώρας. Ευχαριστώ προσωπικά, κάθε φίλο, κάθε μέλος, κάθε στέλεχος του Κινήματος».  in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
2-9-2015

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Den xaramizoun pia oi amerikanoi alla dolars ..se kameno xarti....
Tin doulia tous tin ekanes atxiprodoti
..paradoses tin ellada ...esi kai to sonafi sou
...vora sta xeria tou ntopiou kai xenou kefalaiou...afou tin katalistepsate prota..kai stilate ston laoutziko ton logariasmo...
Aporo pou vriskis to thrasos na politeuese...vre patridokapile vre ethnoprodoti...
Tsakisou kai fige sto amerika..kai min xanapatisis edo...giati auto pou sou axizi ..einai ..kremala mprosta sto sindagma...paliotomaro........