Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ 4ο

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΜΕ...
Κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη ΝΔ, άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας πως το κόμμα του είναι αυτό που δεν έχει πει ούτε ένα ψέμα έως τώρα, είπε αλήθειες που δεν άρεσαν. Υπογράμμισε, δε, ότι «υπάρχει ανάγκη να μπει ένας νέος παίκτης στο τραπέζι».

Αναφερόμενος στη συμφωνία που υπεγράφη με τους δανειστές και τα μέτρα που προβλέπει, ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι το Ποτάμι έλεγε ότι «μπορούμε καλύτερα απο τη συμφωνία Τσίπρα» και ότι ήθελε να αποτρέψει το κλείσιμο των τραπεζών. «Ο κόσμος γονάτισε από το capital control», είπε και κατηγόρησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για «ανοησία» όταν έλεγαν ότι νοιάζεται για τους τραπεζίτες.


Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί, γιατί διαφορετικά θα έχουμε το 4ο μνημόνιο, ενώ άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας πως «είναι άλλο να λες ότι θα βελτιώσω πτυχές και άλλο να λες ότι δεν θα το εφαρμόσω».

Η χώρα είναι δεμένη χειροπόδαρα, τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για συγκρότηση ομάδας επαϊόντων που θα κάνει «χειρουργικές επεμβάσεις» στη συμφωνία. 

«Αυτές οι μαγκιές, όπως και του Μεϊμαράκη και του Τσίπρα είναι η επόμενη καταστροφική συζήτηση. Αν έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας, πρέπει να τιμήσουμε την υπογραφή μας», τόνισε, σημειώνοντας πως αυτοί που εφάρμοσαν το 2ο μνημόνιο ήταν πολιτικοί παγαπόντες και κατέληξε λέγοντας ότι το πολιτικό σύστημα, που το απαρτίζουν Τσίπρας και Μεϊμαράκης είναι ενωμένοι στα βασικά.
in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
2-9-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: