Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015

FACEBOOK: ΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ

Οι χρήστες του Facebook στις ΗΠΑ έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν κάποιον που θα μπορεί να διαχειριστεί την προσωπική τους σελίδα μετά τον θάνατό τους, επιτρέποντας έτσι σε κάποιον κοντινό συγγενή να μετατρέψει τη σελίδα σε μνημείο αν το επιθυμεί. Μέχρι και σήμερα η εταιρεία δεν επέτρεπε το εν λόγω χαρακτηριστικό για τους χρήστες της Ευρώπης.
 Σήμερα όμως για πρώτη φορά, άρχισε να δίνει την δυνατότητα στους χρήστες που κατοικούν στην Ευρώπη.

Πώς μπορεί να γίνει;


Μόλις το Facebook ενημερωθεί ότι κάποιος έχει πεθάνει, δείχνει στο πρόσωπο που έχει οριστεί ένα κουμπί που του επιτρέπει να «διαχειριστεί» αυτήν τη σελίδα. Οι δυνατότητες που παραχωρεί το κοινωνικό δίκτυο επιτρέπουν δημοσιεύσεις αλλαγή της εικόνας του προφίλ και τις φωτογραφίας του πάνελ και απαντήσεις σε αιτήματα φίλων.

Το κοινωνικό δίκτυο επιτρέπει επίσης να δώσετε σε κάποιον τη δυνατότητα να κατεβάσει σε ένα αρχείο όλο το περιεχόμενο και τις δημοσιεύσεις του Facebook, εκτός από τα προσωπικά μηνύματα. 
Το νέο χαρακτηριστικό είναι ήδη διαθέσιμο και στην Ελλάδα.Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από το Facebook να διαγράφει οριστικά τον λογαριασμό σας μετά το θάνατό σας.
https://iguru.gr/


ΠΡΕΖΑ TV
28-7-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: