Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

-Κλειστες θα ειναι απο σημερα ολες οι Ελληνικες τραπεζες για 6 μερες, με το πλαφον στις ημερησιες αναλήψεις μετρητών τα 60ευρω (capital controls).

-Συμφωνα με πληροφοριες,οργανωμενες κομματικες ομαδες,εχουν ξεκινησει να πηγαινουν με αυτοκινητα εξω απο ΑΤΜs και να βριζουν τους πολιτες που στεκονται στις "ουρες" για να κανουν αναλήψεις μετρητων.Στοχος, ο εκνευρισμος και οι διαμαχες μεταξυ πολιτων.

Υπαρχουν αναφορες μαλιστα πως σε πολλες τραπεζες , πολιτες παραλιγο να ερθουν στα χερια.
Αποτερος σκοπος ο σταδιακος εκνευρισμος και η αγανακτιση.

-Σημερα στις 19:30 στο Συνταγμα θα γινει συγκεντρωση υπερ της επιλογης του ΟΧΙ στο δημοψηφισμα,ωστε να μην περαστουν νεα μνημονια και φοροεισπρακτικα μετρα.Αυριο Τριτη 30/6 εχει προγραμματιστει συγκεντρωση δεξιων,φιλελευθερων και "Αγανακτισμενων" πολιτων με την παρουσα κατασταση οι οποιοι θα φωναξουν "Μενουμε Ευρωπη".

Στις εν λογω συγκεντρωσεις (και οχι μονο) πολυ μεγαλος ειναι ο κινδυνος προβοκατσιας απο το γνωστο παρακρατος ή άλλου τυπου "βαλτους" ή "αγανακτισμενους"...με στοχο τον διχασμο του κοσμου και τη δημιουργια εμφυλιοπολεμικου κλιματος.

Γενικοτερα η δημιουργια εμφυλιοπολεμικου κλιματος ειναι μεσα στα πλαισια των "σχεδιων" των ημερων.


Να σημειωσουμε πως εχουν σταλει εγγραφα σε ολα τα αστυνομικα τμηματα ωστε το προσωπικο να ειναι σε επιφυλακη, τουλαχιστον μεχρι να γινει το δημοψηφισμα.


-Σε συναγερμο ειναι και ο στρατος με εμφαση στη φυλαξη των συνορων,καθως καποιοι φοβουνται μεχρι και θερμο επεισοδιο.


-Η Τριτη θα ειναι καταλυτικη μερα για τις αποφασεις που θα παρουν Ελληνικη Κυβερνηση και δανειστες αναφορικα με την ρευστοτητα των τραπεζων αλλα και τη συμφωνια για τη χωρα.


-Παραλληλα συμφωνα με επιβεβαιωμενες πληροφοριες του ΠΡΕΖΑ TV, τα πολιτικα κομματα προγραμματιζουν να κινηθουν αυτη την εβδομαδα σε προεκλογικους ρυθμους με οτι αυτο συνεπαγεται.Τα δεξια κομματα θα κινηθουν στην κατευθυνση προπαγανδας υπερ του ναι στο δημοψηφισμα,ενω τα αριστερα υπερ του οχι.

Μαλιστα την Πεμπτη και την Παρασκευη, τα περισσοτερα απο αυτα θα κανουν κομματικες συγκεντρωσεις για να προπαγανδισουν τις αποψεις τους λιγο πριν το δημοψηφισμα.

-Ταυτοχρονα η τρομολαγνεια απο τα ΜΜΕ θα συνεχιζεται με εντολη των δανειστων της χωρας και θα "επιβεβαιωνεται" καθως ο κοσμος δεν θα ξερει το ποτε θα ξαναμπορεσει να εχει στα χερια του μεγαλα χρηματικα ποσα.


-Το Σαββατοκυριακο η τρομοκρατηση των πολιτων σε ολα τα επιπεδα θα εχει φτασει στο αποκορύφωμα της καθως τα πολιτικα κομματα της δεξιας και τα ΜΜΕ θα εχουν παιξει τα ρεστα τους,ωστε να κανουν τους πολιτες να ψηφισουν ΟΧΙ.


-Την Κυριακη οι πολιτες, εχοντας υποστει εγκεφαλικο βιασμο και όντας τρομοκρατημενοι απο 1000 πλευρες,θα κληθουν να πανε στους τοπους που ψηφιζουν ωστε να επιλεξουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ στα νεα μετρα και στο μνημονιο.


Το Δογμα του Σοκ ειναι σε πληρη εξελιξη αυτη την εβδομαδα στην Ελλαδα και αυτη τη φορα το βλεπουμε στην πραξη, με αμεση επιπτωση επανω στην καθημερινη μας ζωη.

Οι μερες που θα ακολουθησουν....ειναι μερες που η κυβερνηση της Αριστερας και η Γενια μας, γραφει τη Νεοτερη Ιστορια της χωρας.

Ελπιζουμε το αποτελεσμα απο ολο αυτο...να ειναι αποτελεσμα νικης του Φοβου.


Αλλιως...εδω θα ειμαστε για να ξαναπροσπαθησουμε.


Τα ματια σας ανοιχτα και ενεργοποιηστε την κριτικη σας σκεψη.Οι καιροι ειναι παντα υπουλοι.


ΠΡΕΖΑ TV

29-6-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: