Σάββατο, Μαΐου 23, 2015

ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Συγκεκριμένα, ομάδα 400 περίπου ατόμων, ξεκίνησε δυναμική πορεία από την πλατεία Ομονοίας με κατεύθυνση τη γερμανική πρεσβεία, μέσω της Βασ. Σοφίας. Η πορεία μετά γύρισε στον Ευαγγελισμό όπου ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15.00



Πορεία προς τη γερμανική πρεσβεία με βασικό σύνθημα «δεν θα γίνουμε αποικία του γερμανικού και κανενός άλλου ιμπεριαλισμού» πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου αντιεξουσιαστές.

Συγκεκριμένα, ομάδα 400 περίπου ατόμων, ξεκίνησε δυναμική πορεία από την πλατεία Ομονοίας με κατεύθυνση τη γερμανική πρεσβεία, μέσω της Βασ. Σοφίας. Η πορεία μετά γύρισε στον Ευαγγελισμό όπου ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15.00.

«Η σύγκρουση, παρ' όσα παραπλανητικά προπαγανδίζονται, δεν είναι ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία, ανάμεσα στους Έλληνες και τους Γερμανούς · οι λαοί της Ευρώπης, οι Έλληνες, Ισπανοί, Ιταλοί, Γερμανοί, Γάλλοι κλπ εργάτες δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Αντίθετα, έχουμε έναν κοινό εχθρό : την ιμπεριαλιστική πολιτική του γερμανικού κεφαλαίου και των διεθνών και ντόπιων συμμάχων του», ανέφεραν μεταξύ άλλων στο κάλεσμά τους.

Το κάλεσμα είχε γίνει από:
αναρχική ομάδα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ – ομάδα για την εργατική αντεπίθεση

Αντιφασιστικό Μέτωπο Καλλιθέας – Μοσχάτου

ΑΣΥΝΦ – Αναρχική Συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας

κομμουνιστική ομάδα ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

αναρχική συλλογικότητα ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ

κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο Κ* ΒΟΞ



ΠΡΕΖΑ TV
23-5-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: