Κυριακή, Απριλίου 19, 2015

20 ΣΚΥΛΙΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΒΙΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σε μια άδεια βίλα στον Διόνυσο Αττικής εντοπίστηκαν να ζουν εγκλωβισμένα περίπου 20 σκυλιά. Φιλόζωη, που εντόπισε τα ζώα στο σπίτι στην διασταύρωση των οδών Χείλωνος και Χ. Τρικούπη, έχει κάνει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας από τις 14 Απριλίου ώστε να δοθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών άδεια για να ανοιχτεί το σπίτι και να σωθούν αυτά τα πλάσματα.


Όμως η Αστυνομία κινείται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς – ουσιαστικά αδιαφορεί – και δεν ζητάει από την Εισαγγελία την σχετική άδεια για να υπάρχει άμεση παρέμβαση. Μέχρι τώρα παραμένει άγνωστο το αν οι ιδιοκτήτες του οικήματος απεβίωσαν και έμειναν τα ζώα χωρίς τροφή και φροντίδα ή τι άλλο έχει συμβεί.

Πάντως σύμφωνα με την Έλενα Γιουρτζίδου, που τράβηξε το βίντεο το οποίο βλέπετε, η δυσοσμία είναι αφόρητη προφανώς από τα κόπρανα και τα ούρα ίσως και επειδή κάποια σκυλιά έχουν ήδη πεθάνει ενώ τα ζώα ουρλιάζουν και γαυγίζουν ακατάπαυστα.
Φιλόζωοι διαμαρτύρονται για την απουσία παρέμβασης για το θέμα και από τον Δήμο Διονύσου. Όποιος μπορεί να βοηθήσει στην διάσωση των ζώων παρακαλείτε να καλέσει στο τηλέφωνο: 6955433254. 
http://www.zoosos.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
19-4-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: