Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ «FORTHNET - NETMED»

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή 2 και 3 Απρίλη καλεί το Σωματείο Εργαζομένων «Forthnet - Netmed».

Όπως καταγγέλλει το σωματείο, η εργοδοσία της «Forthnet» τα τελευταία χρόνια έχει τσακίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων του ομίλου, επιδιώκοντας τη μείωση του «εργασιακού κόστους», προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική απέναντι σε άλλες εταιρείες.


Απέναντι σε αυτή την κατάσταση το σωματείο καλεί σε οργάνωση του αγώνα και διεκδίκηση όλων των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν για την απεργία αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Απεργούμε μαζικά, ενωμένοι, κόντρα στην αναμονή που καλλιεργούν εργοδότες, κυβερνήσεις, εργατοπατέρες. Παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας! Όπως κάθε μέρα φεύγουμε από το σπίτι μας για να εργαστούμε και να κερδίσουμε το μεροκάματο, έτσι στις 2-3 Απρίλη πηγαίνουμε στα κτίριά μας, περιφρουρούμε την απεργία μας, διεκδικούμε εργασία με μισθό στο μπόι των σύγχρονων αναγκών μας, με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Λέμε ΟΧΙ στη μεταβολή μας σε επινοικιαζόμενους. ΟΧΙ στη σύγχρονη σκλαβιά των δουλεμπορικών! Λέμε ΟΧΙ στη ζωή με ψίχουλα! Λέμε OXI στις απλήρωτες υπερωρίες».    http://902.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
31-3-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: