Τρίτη, Μαρτίου 03, 2015

ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ο Π.ΒΛΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ «ΝΟΝΩΝ»

Ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς, που χειρίζονται την υπόθεση των «νονών» με στρατηγείο τις φυλακές, μετήχθη για να απολογηθεί ο βαρυποινίτης, Παναγιώτης Βλαστός.

Ο Βλαστός είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο για σειρά κακουργηματικών πράξεων, καθώς τού αποδίδεται ρόλος αρχηγού, μαζί με τους Γιάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Στεφανάκο, στο κύκλωμα «νονών».


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλαστός, απολογούμενος, αποδέχεται τη βομβιστική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέα Τρικάλων, Σοφίας Πετράκη, που είχε ερευνήσει την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο του βαρυποινίτη με τη συνεργασία άλλων ποινικών από τις φυλακές Τρικάλων, τον Φεβρουάριο του 2013.

Μάλιστα, φαίνεται να είπε στους ανακριτές πως η επίθεση έγινε «απλώς για εκφοβισμό». Φέρεται, επίσης, να αρνείται την επίθεση σε βάρος της προέδρου Εφετών, Παρασκευής Καλαϊτζή, που δίκασε την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αμφισβητεί την κατάθεση της εξαδέλφης του -η οποία είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση και σε καθεστώς προστασίας- και την χαρακτηρίζει «κατασκευασμένη». 
in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
3-3-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: