Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.-ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Για μεγάλη προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας στην άτυπη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, την υπόθεση με τους μετανάστες.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Νικολόπουλο, για τηλεφωνική συνέντευξη που πήρε -στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία εμφανίζεται- από τον έγκλειστο στον Κορυδαλλό βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. 



Ξεκαθάρισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγινε» και το απέδωσε σε προσωπική πρωτοβουλία του βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο πρόεδρος ενημέρωσε τους βουλευτές για τις εξελίξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, με αφορμή τις τελευταίες κρίσεις, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη καλής οργάνωσης της ΚΟ, προκειμένου να παραχθεί το μέγιστο κοινοβουλευτικό έργο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, έγινε ενημέρωση από τον αρμόδιο εισηγητή βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη, αλλά και κατανομή των νομών εποπτείας στους βουλευτές.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την κυβέρνηση στα βήματα που κάνει και στηρίζουμε οτιδήποτε δεν πλήττει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, ενώ διατηρούμε τις κόκκινες γραμμές μας» είπε ο κ. Καμμένος. IN.GR
ΠΡΕΖΑ TV
4-3-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: