Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!

Σφοδρή επίθεση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε στην διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τον κ. Στουρνάρα για τις χθεσινές δηλώσεις του ότι κινήθηκε έξω από τα όρια που ορίζει ο ρόλος του ως διοικητής της ΤτΕ. «Προφανώς δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν είναι υπουργός Οικονομικών», είπε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Σκουρλέτης είπε ακόμα ότι τα όσα δήλωσε ο κ. Στουρνάρας αντιστρατεύονται την πολιτική της ίδιας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

«Λειτούργησε προβοκατόρικα σε βάρος του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Οι δηλώσεις του είναι θεσμικό ατόπημα και εκτροπή. Οι ευθύνες του είναι προσωπικές και βαρύτατες», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί, ο κ. Σκουρλέτης είπε: «Ο καθένας αξιολογείται και όλα είναι ανοικτά».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά αρχιτέκτονα του χάους. «Η κυβέρνηση καταρρέει. Υπάρχει σε εξέλιξη ένα σχέδιο πιέσεων και εκβιασμών και τρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας με σκοπό τους 180 το οποίο δεν θα επιτευχθεί», είπε.

Κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση για τυχοδιωκτισμό χωρίς προηγούμενο και για ακραίο και επικίνδυνο παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού. 

Για το θέμα των πλειστηριασμών είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ότι μπορεί σε πολιτικό επίπεδο για να μην προχωρήσει η άρση των προστατευτικών διατάξεων για τους πλειστηριασμούς της Α κατοικίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ  
http://www.newsit.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
16-12-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: