Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

ΤΟ ΧΩΝΙ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΤΑ «ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ» ΠΑΙΔΙΑ

Βορίδης, Γρηγοράκος και Παπακώστα έχουν - προφανώς - αναπτύξει μαντικές ικανότητες και δίνουν φουλ υπερωρίες σε συνεργάτες τους, πριν αυτοί τις δουλέψουν!
 ... ενώ τις διαγράφουν για γιατρούς και νοσοκόμους!

Οι «ηµέτεροι» πληρώνονται αβλεπί και µε το παραπάνω για την εργασία τους πέραν του ωραρίου-Τακτική τόσο άδικη και σκανδαλώδης όσο και η «ετσιθελική» άρνηση πληρωµών

Η πρακτική της προέγκρισης και προπληρωµής υπερωριών «εκλεκτών» υπαλλήλων στο ∆ηµόσιο δεν είναι καινούργια. Θα µπορούσε κανείς να τη χαρακτηρίσει και ως «κλασική», κάτι που κάνουν οι περισσότεροι υπουργοί.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο και είναι τόσο σκανδαλώδης!

...αλλά στα νοσοκοµεία τις διαγράφουν µετά τη διετία!

Γιατροί και νοσηλευτές κινδυνεύουν να χάσουν τα δεδουλευµένα τους, τα οποία 
δεν πληρώνονται για χρόνια καθώς επανέφεραν νόµο για παραγραφή... εξπρές


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

---ΣΚΑΝΔΑΛΟ Energa-Hellas Power: H δολοφονική επίθεση και ο πελάτης του Μπαλτάκου
 Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ, Γιώργος Αντωνόπουλος και πώς εμπλέκεται το πρώην δεξί χέρι του πρωθυπουργού.
Συνταρακτικές διαστάσεις µε πρακτικές µαφίας, δολοφονικές επιθέσεις και ωµούς εκβιασµούς λαµβάνει το σκάνδαλο «Energa-Hellas Power», σύµφωνα µε αποκαλύψεις του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή Θεσµών και ∆ιαφάνειας της Βουλής.

Στην υπόθεση εµπλέκεται και ο πρώην γενικός γραµµατέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, µε αποτέλεσµα να αναδύονται και όζουσες πολιτικές προεκτάσεις.

--ΑΝΑΛΥΣΗ Δ. ΚΑΖΑΚΗ: Οι τοκογλύφοι εξαγόρασαν το πολιτικό μας σύστημα
 Η ιστορία επαναλαμβάνεται σε αυτήν τη χώρα σαν φάρσα ή σαν τραγωδία αλλά οι Έλληνες δεν μαθαίνουν από αυτή...
Oταν η χώρα πνέει τα λοίσθια και ο λαός τουλάχιστον στη µεγάλη του πλειοψηφία υποφέρει και η ζωή του συνθλίβεται, τότε οφείλεις να είσαι σοβαρός σ' αυτά που προτείνεις. 

Πολύ περισσότερο, όταν αφορά σ' ένα τόσο κρίσιµο ζήτηµα, όπως αυτό του χρέους. 

Αλλωστε, κανείς δεν µπορεί να κάνει κουβέντα για το τι µέλλει γενέσθαι, αν δεν ξεκινήσει από το τι θα κάνει µε το χρέος. Αν δεν απαντήσει σ' αυτό, δεν έχει κανένα νόηµα να µιλήσει για ο,τιδήποτε άλλο.

--ΝΤΡΟΠΗ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ: Φορολογούν με τέλος επιτηδεύματος και τους εθελοντές αιμοδότες!

Επιβάλλουν τέλος επιτηδεύματος σε ενώσεις εθελοντών αιμοδοτών οδηγώντας αυτές σε κλείσιμο!
Κάθετο το υπουργείο σε τυχόν εξαίρση, αφού πρέπει - κατά το ίδιο - να επιτευχθούν οι στόχοι!

Τουλάχιστον επικίνδυνα χαρακτηρίζονται τα στελέχη του οικονοµικού επιτελείου της υποτελούς κυβέρνησης Σαµαρά, µε µπροστάρη -φυσικά- τον υπουργό Οικονοµικών, Γκίκα Χαρδούβελη.

Οπως έκανε γνωστό η Γενική Γραµµατεία ∆ηµοσίων Εσόδων, απαντώντας σε πρόσφατη έκκληση συλλόγων αιµοδοτών για εξαίρεση των µη κερδοσκοπικών τους σωµατείων από την επιβολή του τέλους επιτηδεύµατος, «οι φορολογικές ελαφρύνσεις είναι συνάρτηση της επίτευξης των δηµοσιονοµικών στόχων, της ανάπτυξης και της αύξησης της φορολογικής συµµόρφωσης»!

Μέσω, λοιπόν, µιας ολιγόλογης φράσης, η κυβέρνηση απέδειξε το πόσο προκλητικά αδιάφορη παραµένει µπρος σε σοβαρότατα ζητήµατα, οδηγώντας εκατοντάδες εθελοντές αιµοδότες στην αδράνεια και χιλιάδες ασθενείς σε κίνδυνο, µόνο και µόνο για να ικανοποιήσει τους δανειστές της χώρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τους ΓΑΠησε!
 Αυτός και οι "παπανδρεϊκοί" βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ρίχνουν όποτε θέλουν τη συγκυβέρνηση των 155! Τρόμος στου Μαξίμου και... παρακάλια από τον Βενιζέλο!

Την ώρα που οι Σαμαροβενιζέλοι έψαχναν να κρυφτούν πίσω από Γιοβανόπουλους και Μουτσινάδες (δήθεν ότι βρίσκουν τους 180...) ακόμη και ο - απόλυτα απαξιωμένος πολιτικά - Γιώργος Παπανδρέου τους έριξε μια σφαλιάρα που θα τη θυμούνται για πάντα. 

Με επιστολή του ζητά παραίτηση Βενιζέλου και, ουσιαστικά, απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση.

Στη μία το ξημέρωμα του Σαββάτου, μέσω του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ (δεν τόλμησε καν να απαντήσει ο ίδιος στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε), ο Βενιζέλος παρακαλούσε ουσιαστικά τον Γ. Παπανδρέου "να τηρήσει τις υποχρεώσεις του ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ".

Με άλλα λόγια, να μη ρίξει - ο ίδιος και οι (τουλάχιστον επτά) βουλευτές τπου επηρεάζει άμεσα - την κυβέρνηση!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ





  ΠΡΕΖΑ TV
22-11-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: