Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

ΑΗΔΟΝΗΣ: ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ | ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ...
Μετά τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος έβγαλε τις... αναλογίες του «ναι» και του «όχι» για τους ανεξάρτητους βουλευτές, και ο Χρήστος Αηδόνης τοποθετείται αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Ο βουλευτής, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» τόνισε ότι οι περισσότεροι από τους ανεξάρτητους βουλευτές θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

«Θα είναι αρκετοί εκείνοι που θα κάνουν αυτοί την επιλογή διότι πιστεύω ότι εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι ο ελληνικός λαός ζει μια πολύ δύσκολη στιγμή και ο καθένας δεν μπορεί να κάνει προσωπικά παιχνίδια» σημείωσε ο κ. Αηδόνης.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών δεν θα κινηθεί συντεταγμένα, αλλά αποφασίστηκε ο κάθε βουλευτής να ψηφίσει κατά συνείδηση.





iefimerida.gr  
 ΠΡΕΖΑ TV
22-11-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: