Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2014

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει, πλέον, η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, καθώς, μετά από μια πολύ έντονη συνεδρίαση, αποφασίστηκε πως δεν θα υπάρξει ενιαία γραμμή στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης έγινε γνωστό πως ο καθένας από τους βουλευτές θα ψηφίσει με βάση αυτό που πιστεύει και πως δεν θα υπάρξει ενιαία ψήφος από την ΚΟ.


Από τους ανεξάρτητους βουλευτές διαρρέεται ότι η απόφαση αυτή συνάδει με τη δημοκρατικότητα της εν λόγω κοινοβουλευτικής ομάδας, ωστόσο, οι σφοδρές συγκρούσεις που σημειώθηκαν κατά τη συνεδρίαση δείχνουν πως η ομάδα βρέθηκε σε πλήρες αδιέξοδο.

Σημειωτέον ότι, νωρίτερα, κατά τη συνεδρίαση, το κλίμα ήταν τόσο τεταμένο που οι φωνές τους ακούγονταν έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης, στους διαδρόμους της Βουλής.

Ενα από τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος στη σημερινή  συνεδρίαση ήταν η στάση που θα τηρήσουν στην ψηφοφορία για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, ένα θέμα που διχάζει την ΚΟ των ανεξάρτητων βουλευτών.

Από την μια ο Πάρις Μουτσινάς, ο οποίος είναι και γραμματέας της ΚΟ των ανεξάρτητων βουλευτών είναι υπέρ της εκλογής προέδρου από την παρούσα βουλή και από την άλλη ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος μαζί με την Θεοδώρα Τζάκρη και τον Μάρκο Μπόλαρη κατευθύνονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίοι είναι υπέρ της τήρησης σκληρής γραμμής, της μη ψήφισης προέδρου της Δημοκρατίας και της διεξαγωγής εκλογών.



iefimerida.gr  
ΠΡΕΖΑ TV
19-11-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: