Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

ΓΙΑ 4ο ΒΡΑΔΥ,ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ



ΓΙΑ 4ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΆΛΥΜΜΑ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ.
ΕΛΛΑΔΑ 2014.
 ΠΡΕΖΑ TV
22-11-2014

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Παρ τους στο κωλοσπιτο σου απλυτε

Ανώνυμος είπε...

Για τους Έλληνες άστεγους δεν ενδιαφέρετε κανείς.

Για της 8.480 αυτοκτονίες Ελλήνων δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.
Λοιπόν...
Ακόμα θα τους ανέχεσαι όλους αυτούς τους πληρωμένους πράκτορες του ισλάμ;

Είμαστε η μόνη χώρα που θα χάση την εθνική της ανεξαρτησία αρκεί να μην μας πούνε ρατσιστές.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος αντοχής και εποχής. Ρατσισμός!;;! η απάτη που υπονομεύει την χώρα μας.
Θα πέσει μόνος του ο Γοργοπόταμος να μας βαρέσει στο κεφάλι μην αντέχοντας άλλο τον ανθελληνισμό και την προδοσία άεργων πολιτικάντηδων. Όσο για την Αλαμάνα θα στείλει περήφανη μούντζα για το δούλεμα που έφαγαν στη μάπα όλα αυτά τα χρόνια οι Έλληνες λόγω συναισθηματισμού από τους λαθρολάγνους αριστερούληδες με τις χιλιάδες ΜΚΟ που έγδερνα των Ελληνικό λαό στο όνομα του συναισθηματισμού του και της βλακείας του.
ΥΣ 1. Ρώτησε ποτέ κανείς τους "ταλαίπωρους" λαθρομετανάστες για τους Τούρκους λαθρέμπορους που τους μετέφεραν;

ΥΣ 2 Τους ρώτησε ποτέ κανείς πώς κατάφεραν και πέρασαν μέσα από μια ολόκληρη Τουρκία ανενόχλητοι και βρέθηκαν ξαφνικά στις ακτές του Αιγαίου όπου τους περιμένει πάντα ένα σκάφος έτοιμο για να περάσουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα μας;

ΥΣ 3 Μήπως αυτό λέγετε λαθροεισβολή και αποικισμός με 3.000.000 μέχρι τώρα λαθρό;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ορδές λαθρομεταναστών περνούν στην Ελλάδα από τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα απειλώντας την κοινωνική συνοχή της χώρας και δημιουργώντας ένα υπόστρωμα εγκληματικής δράσης.

Καθημερινά υπολογίζεται πώς περνούν παράνομα στην Ελλάδα περισσότεροι από 500-850 λαθρομετανάστες, ενώ σε εβδομαδιαία βάση ένα μικρό χωριό από παράνομους μετανάστες προστίθεται στη χώρα μας.

Μπορούμε να σκεφτούμε χωρίς παρωπίδες πως: αν οι λαθρομετανάστες που
εισβάλουν θα μπορούσαν να είναι Τούρκοι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων και να ετοιμάζουν προγεφύρωμα !! η πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, από την στιγμή που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους ελέγξει..

Η διεθνείς αμνησία του ΟΗΕ, αν πράγματι δεν θέλει να υπάρχουν θύματα στις θάλασσες, μπορεί να ανοίξει ένα κέντρο ασύλου στην Τουρκία και σε συνεργασία με την χώρα που επιθυμούν να μεταβούν οι πρόσφυγες, να τους παραχωρείται άσυλο.

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένετε προκοπή απ΄ τα κόμματα της σαπίλας.

Ανώνυμος είπε...

Την περασμένη Δευτέρα εκτυλίχθηκε στην Πάτρα μια γιγαντιαίων διαστάσεων επιχείρηση των μουσουλμάνων, ένα πραγματικό πογκρόμ ενάντια στο πιο εξαθλιωμένο ίσως κομμάτι της ισλαμικής κοινωνίας μας, τους Έλληνες.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ιμάμηδων, οι ισλαμιστές εισέβαλαν σε δεκάδες σπίτια στην Πάτρα, μάζεψαν εκατοντάδες άστεγους Έλληνες από το δρόμο, χτένισαν κυριολεκτικά ολόκληρες περιοχές, καταπατώντας το στοιχειώδες δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

$ΥΡΙΖΑ-$ΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος είπε...

10:18 ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΓΙΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.