Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

ΔΕΝ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Η ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ

Συνελήφθη το πρωί στο χωριό Δημητσάνα της ορεινής Αρκαδίας, η Στέλλα Αντωνίου, για παραβίαση των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή της τον Ιούνιο του 2012 - Καταγγελία για χρήση βίας (τράβηγμα μαλλιών, χτυπήματα, κλείσιμο μύτης κ.λπ.) προκειμένου να δώσει δείγμα DNA

Λανθασμένες οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα και έκαναν λόγο για απελευθέρωσή της. Η Στέλλα Αντωνίου συνεχίζει να κρατείται στο ΑΤ Δημητσάνας όπου μάλιστα έχει μεταβεί κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής το οποίο προσπαθεί να την εξαναγκάσει να δώσει δείγμα DNA παρότι εκείνη αρνείται.


Όπως καταγγέλλει η συνήγορός της έχει χρησιμοποιηθεί και βία (τραβηγμα μαλλιών, χτυπήματα, κλείσιμο μύτης κ.λπ.) από μέρους της αντιτρομοκρατικής. Και μπορεί η λήψη DNA να είναι πλέον υποχρεωτική σύμφωνα με τον νόμο, τα βασανιστήρια και η κακοποίηση όμως είναι παράνομα!

Επιπλέον υπάρχει η πολύ σημαντική παράμετρος της βεβαρημένης υγείας της Σ. Αντωνίου, που καθιστά οποιοδήποτε χτύπημα ή έστω τράνταγμα του κεφαλιού της άκρως επικίνδυνο! Σημειώνουμε ότι σε επικοινωνία της θεράποντος ιατρού της με τον υπεύθυνο αξιωματικό του ΑΤ Δημητσάνας, εκείνος χωρίς να αρνηθεί την κακοποίηση, δήλωσε προκλητικά ότι εκείνος τη βλέπει μια χαρά!

Μιλάει στο Κόκκινο η γιατρός της κ. Αντωνίου, Λίνα Βεργοπούλου, καταγγέλλοντας ότι υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της. 


Η κ. Βεργοπούλου, υποστηρίζει ότι μετά από επικοινωνία που είχε με την δικηγόρο της κ. Αντωνίου οι αστυνομικές αρχές του Α.Τ Δημητσάνας έχουν προσπαθήσει τουλάχιστον δύο φορές να αποσπάσουν με βίαιο τρόπο, με τη μέθοδο του πνιγμού, γενετικό υλικό απο την κατηγορούμενη, καθώς η ίδια αρνείται να συνεργαστεί. 

Η γιατρός καταγγέλλει το γεγονός, τονίζοντας ότι πέρα τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, η κ. Αντωνίου πάσχει από ασθένεια που απαγορεύονται οι απότομες κινήσεις της κεφαλής, καθώς βάζει σε κίνδυνο την ζωή της. 

 http://left.gr/


ΠΡΕΖΑ TV
23-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: