Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤ' ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ

Στα χέρια του ανακριτή περνά ο φάκελος για τη «Σέχτα Επαναστατών» ύστερα από τη δίωξη κατ' αγνώστων που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο φάκελος εμπεριέχει τέσσερις υποθέσεις με κοινά χαρακτηριστικά, με κορυφαία τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Πρόκειται επιπλέον για τη δολοφονία του αστυνομικού Αντώνιου Σάββα, την έκρηξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, καθώς και την έκρηξη στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής, δικογραφίες συναφείς που έχουν συνενωθεί. 


Οι κατηγορίες αφορούν: 

Συγκρότηση ομάδας από τρία ή περισσότερα πρόσωπα, με διαρκή και δομημένη δράση, που δρουν από κοινού και επιδιώκουν την τέλεση του εγκλήματος (τρομοκρατική οργάνωση), με κατασκευή προμήθεια και κατοχή όπλων, εκρηκτικών υλών, προς εξυπηρέτηση του σκοπού της τρομοκρατικής οργάνωσης και ιδίως: 

α) ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση από κοινού τελεσθείσα από τρομοκρατική οργάνωση
β) διακεκριμένη φθορά κενής περιουσίας από κοινού τελεσθείσα και
γ) έκρηξη από πρόθεση από κοινού τετελεσμένη
δ) διακεκριμένη περίπτωση κατοχής και χρήσης όπλων χειροβομβίδων, εκρηκτικών μηχανισμών, με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων κατ' εξακολούθηση από κοινού τελεσθέντα από τρομοκρατική οργάνωση, με τρόπο, έκταση και υπό συνθήκες που είναι δυνατό να βλάψουν σοβαρά μια χώρα, με σκοπό να εκφοβίσουν τον πληθυσμό, να βλάψουν σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις συνταγματικές, πολιτικές και οικονομικές δομές.


Άγγελος Προβολισιάνος  

in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
22-10-2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΡΕ ΓΙΔΙΑ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ???????