Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

«ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ο ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΆΔΗΣ

Υπερβολικές χαρακτηρίζει τις περικοπές που έχουν υποστεί οι Έλληνες βουλευτές ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, τονίζοντας πως έχουν υποστεί τη «μεγαλύτερη μείωση αποδοχών από οποιοδήποτε άλλο κλάδο του δημοσίου» .



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής είπε ότι οι περικοπές τους αγγίζουν το 60%, ενώ οι μειώσεις στις βουλευτικές συντάξεις το 70%.  «Ξέρω πόσα λεφτά έχουμε κόψει από τον εαυτό μας. Πάνω από το 50%, με το φόρο πλησιάζει το 60%» και πρόσθεσε «όπως ήταν υπερβολή προς τα πάνω αυτό που γινόταν προ της κρίσεως, έχει φτάσει η υπερβολή προς τα κάτω», καλώντας τον Πρόεδρο της Βουλής να βγουν οι βουλευτές στην κοινωνία και να υπερασπιστούν το θεσμό του Κοινοβουλίου.

«Να βγούμε μόνοι μας και να υπερασπιστούμε στην κοινωνία το θεσμό του Κοινοβουλίου, ο οποίος εν μέσω κρίσεως έκανε στον εαυτό του ποσοστιαία τη μεγαλύτερη μείωση αποζημίωσης, τη μεγαλύτερη μείωση αποδοχών από οποιοδήποτε άλλο κλάδο του δημοσίου. Η Βουλή υπερέχει στο διπλάσιο από οποιονδήποτε άλλο κλάδο στη μείωση. Εμείς κάναμε στους εαυτούς μας τη μεγαλύτερη μείωση από οποιαδήποτε μείωση ψηφίσαμε για τους πολίτες. Και καλά κάναμε, γιατί έτσι έπρεπε».

Εφημερίδα των Συντακτών  


ΠΡΕΖΑ TV
22-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: