Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

Βαριές ποινές διώξεις κατά των τριών συλληφθέντων που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηροδότου-Εθνικού, στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, τους ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική διοργάνωση


Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ένας 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε, έχοντας υποστεί βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος. Αρχικά διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και το μεσημέρι μεταφέρθηκε με αεροσκάφος C- 130 της Πολεμικής Αεροπορίας στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βενιζέλειου, ο φίλαθλος δεν έφερε εμφανείς κακώσεις στο σώμα. Τον τραυματία εξέτασε ιατροδικαστής και αναμένεται η έκθεση του. Για επίθεση με σιδερογροθιά κάνει λόγο ο πρόεδρος του Εθνικού.

Οι τρεις νεαροί συλληφθέντες, ηλικίας 22, 24 και 27 ετών, αναμένεται να απολογηθούν την Τετάρτη στην ανακρίτρια, ενώ από την Αστυνομία αναζητείται ακόμη ένα άτομο, ηλικίας 32 ετών.


σκαι

ΠΡΕΖΑ TV
15-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: