Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ...ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ...

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΣΕΒ; 
Τις προτεραιότητες του Ποταμιού για να βγει η χώρα από την κρίση που τη σαρώνει ανέπτυξε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με το Προεδρείο και μέλη του ΣΕΒ. Ο επικεφαλής του Ποταμιού προέταξε ως βασικές προϋποθέσεις:


την ύπαρξη σταθερής και αξιόπιστης κυβέρνησης με ευρωπαϊκό προσανατολισμό που θα εξαντλεί τη θητεία της
ένα νέο Δημόσιο αξιοκρατίας και αξιολόγησης που θα έχει εποπτικό και ρυθμιστικό ρόλο
αναδιάταξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με μέτρα που προωθούν την ανταγωνιστικότητα και τις εξαγωγές.
αναδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης- αντιμετώπιση της μαύρης εργασίας και επαναθεμελίωση της συνδικαλιστικής δράσης
Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, υπογράμμισε κι εκείνος από την πλευρά του τη μεγάλη ανάγκη για πολιτική σταθερότητα, κοινωνική συναίνεση και συνεργασία σ’ ένα Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης “για να γίνουν επενδύσεις, ν’ ανοίξουν δουλειές και να βγει η Ελλάδα από την ύφεση”.

Από τον ΣΕΒ στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Χάρης Κυριαζής, οι Αντιπρόεδροι Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, Νίκος Καραμούζης, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, τα μέλη Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου και Πάνος Κυριακόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Ακης Σκέρτσος και ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γιάννης Κυριακού.

Από την πλευρά του Ποταμιού, τον Σταύρο Θεοδωράκη πλαισίωσαν οι Θανάσης Σκόκος και Νικόλας Γιατρομανωλάκης από τη Συντονιστική Επιτροπή, ο Γιώργος Μπάλλας από την Επιτροπή Διά Ταύτα, η Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου Λίνα Παπαδάκη και η συνεργάτις του Μαρία Καρχιλάκη. 
ΠΡΕΖΑ TV
16-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: