Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2014

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

"Προειδοποιούμε κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ να εγκαταλείψουν το εγχείρημα πώλησης των λιμανιών και κάθε ενέργεια πρόκλησης κατά των εργαζομένων. Σε κάθε περίπτωση θα απαντήσουμε δυναμικά και κινηματικά στις προκλήσεις του ΤΑΙΠΕΔ και της κυβέρνησης", τονίζουν οι λιμενεργάτες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΜΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΠ


Καλούμε τις κοινωνικές, επαγγελματικές, αυτοδιοικητικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις που συμμετέχουν δραστήρια στον αγώνα που αναπτύσσεται ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ να πάρουν μέρος μαζικά στην συγκέντρωση που πραγματοποιούν τα Συνδικάτα και οι εργαζόμενοι του ΟΛΠ την Πέμπτη 18/9/2014 στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά στις 11.30 π.μ.

Η συγκέντρωση γίνεται στα πλαίσια 2ωρης στάσης εργασίας που έχουν αποφασίσει από κοινού η ΟΜΥΛΕ και η Ένωση Μονίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ. Στο τέλος της συγκέντρωσης θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που συναντάει η «επιχείρηση» ξεπουλήματος του ΟΛΠ από όλα τα κοινωνικά στρώματα και τους μαζικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης αλλά και τα σοβαρά νομικά κωλύματα που συναντάει αυτό το ανοσιούργημα, προχωράει ακάθεκτη στην εκτέλεση της απόφασής της να παραδώσει το μεγαλύτερο και το πιο παραγωγικό λιμάνι της χώρας στα ξένα και ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα.

Οφείλουμε και μπορούμε να σταθούμε εμπόδιο σε αυτή την καταστροφική κυβερνητική επιλογή.

Η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του ΟΛΠ πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας.

Πρέπει να αντιδράσουμε εδώ και τώρα αγωνιστικά, ενωτικά και να μην επιτρέψουμε στην αντιλαϊκή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση να προχωρήσει στο ξεπούλημα του ΟΛΠ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΙΠΕΔ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ

ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΠ




ΠΡΕΖΑ TV
17-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: