Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

ΜΕΤΚΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για τα περιφερειακά αεροδρόμια προτίθεται να συμμετάσχει η ΜΕΤΚΑ, ατομικά ή ως μέλος κοινοπραξίας, όπως ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, «η ΜΕΤΚΑ προτίθεται να συμμετέχει (είτε η ίδια αυτοτελώς είτε ως μέλος κοινοπραξιών ή ενώσεων) στις διαδικασίες για την ανάληψη έργων, προμηθειών και παροχή υπηρεσιών που προκηρύσσει το Ελληνικό Δημόσιο ή τα νομικά πρόσωπα του Δημοσίου ή του ευρύτερου Ελληνικού Δημοσίου Τομέα».


Πέραν της ανωτέρω γενικής ανακοίνωσης, η ΜΕΤΚΑ ενημερώνει και ειδικότερα ότι «στα άμεσα σχέδιά της είναι η πρόθεση συμμετοχής της, ατομικά ή ως μέλος κοινοπραξίας, στον διαγωνισμό που προκήρυξε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. με την από 04.02.2014 πρόσκληση για την υποβολή δεσμευτικής προσφοράς για τη σύναψη 'Σύμβασης παραχώρησης υπηρεσιών για τη συντήρηση και λειτουργία των περιφερειακών αεροδρομίων Ομάδας Α και Ομάδας Β του Ελληνικού Δημοσίου' με ημερομηνία υποβολής την 30.09.2014 ή σε οποιοδήποτε μετ' αναβολή ημερομηνία».

Για τον λόγο αυτόν καλεί τις ανώνυμες εταιρείες- μετόχους της, όπως προβούν στην ονομαστικοποίηση των μετοχών τους μέχρι φυσικού προσώπου, κατά την έννοια του π.δ. 82/1996 και όπως παράσχουν στην εταιρεία τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους.  .in.gr 


ΠΡΕΖΑ TV
15-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: