Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2014

ΤΟ ΒΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΜΟΥΦΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΆΛΛΟΘΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Την φωτογραφία του Alfredo Reinado από το Ανατολικό Τιμόρ που κρατά ένα ελαφρύ αντιαρματικό, παρουσιάζει το “Βήμα” ως “ντοκουμέντο” που “αποκαλύπτει την δράση” των νεοναζί χρυσών αυγών. Επίσης δημοσιεύονται φωτογραφίες χρυσαυγιτών με paintball καθώς “μάχονται” με γεναιότητα κάτι ντουβάρια (“ασκήσεις”). Είναι αλήθεια πως τα ντουβάρια είναι ένας αντίπαλος με IQ ανάλογο των νεοναζί, όμως τέτοιες φωτογραφίες δεν βοηθάνε σε τίποτα – εκτός ίσως από τους ίδιους τους χρυσαυγίτες. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο άρθρο της 26/9 της εφημερίδας του Ψυχάρη. Είναι λέει “νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες” που θυμίζουν Αλ Κάιντα (!)

Φυσικά ούτε νέες είναι, ούτε αποκαλυπτικές. Μάλιστα μία τουλάχιστον είναι ψεύτικη, οπότε δίνει την ευκαιρία για προπαγάνδα από τους νεοναζιστές: Μας “κυνηγάει το σύστημα με ψεύτικα στοιχεία’, θα σκούζουν οι εντολοδόχοι του Μπαλτάκου, αυτοί που ψήφιζαν μετά από εντολή του νεοδημοκράτη βουλευτή. Κι έτσι, οι μαριονέτες του πραγματικού παρακράτους, ο θίασος της χρυσής αυγής, θα βγει σε περίπτωση ανάγκης από την γυναικεία πτέρυγα του κορυδαλού ως “αντισυστημική οργάνωση”.

Πλέον όλοι γνωρίζουν για το οπλοστάσιο των νεοναζί, τους επιχειρηματίες που έφερναν κοντέινερ με όπλα, τις επιθέσεις σε ανυπεράσπιστους μετανάστες. Ο ναζιστής είναι o γλύφτης του Ισχυρού. Αυτός που σκύβει και φιλά το χέρι της Μπακογιάννη, αυτός που αποστρέφει με φόβο το βλέμα από τον μαφιόζο (Έλληνα ή ξένο) – ενώ παράλληλα κάνει τον νταή σπάζοντας …πάγκους μικροπωλητών, μαχαιρώνοντας μετανάστες. Ναζιστής είναι αυτός που δέρνει ανυπεράσπιστους, χτυπά τον αδύναμο – ενώ “οι μαϊμούδες της χρυσής αυγής ψάχνουν γνωστούς στις φυλακές για να μην τους διακορεύσουν” σύμφωνα με το λόγια του βαρυποινίτη Στεφανάκου.
Το ότι αυτός ο θίασος κατάφερε να σκαρφαλώσει στα εκλογικά ποσοστά που έχει σήμερα, δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς τα στημένα άρθρα εφημερίδων πρώτης κυκλοφορίας. Σήμερα μασουλάνε πλέον αρκετούς βουλευτικούς μισθούς, όμως παραμένουν ένας δολοφονικός πυρήνας θρασύδειλων ασπόνδυλων. Επιχειρηματίες όπως ο Ψυχάρης δεν δίνουν δεκάρα για το ποιοί κυβερνούν, αρκεί να ρέει το χρήμα. Δε θα διστάσουν να στηρίξουν άμεσα ή έμμεσα ένα δολοφονικό καθεστώς, αρκεί να μην απειληθούν τα έσοδά τους.

Μάριος Ρομπότης
http://antifasistikometopo.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: